Eruit halen wat erin zit

Als coach is er voor mij niets leuker dan het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling.
Op het moment dat ik mensen zie worstelen, vastlopen of afstompen gaan mijn handen jeuken. Ervoor zorgen dat mensen beter in hun vel zitten en hun volledige potentieel benutten, dat is mijn drijfveer. Dat kan heel direct via individuele coaching of indirecter door managers meer vaardig te maken op het terrein van mensgericht en coachend leidinggeven.

 

Esther als coach

Ik ben sensitief, analytisch en doelgericht. Als coach weet ik in korte tijd een vertrouwensband op te bouwen, ben ik warm, begripvol en to the point. Ik help bij het structureren van gedachten en gevoelens, kom makkelijk tot de kern, daag uit tot zelfreflectie en ben niet bang om een spiegel voor te houden waar nodig. Mijn enthousiasme stimuleert mensen om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan. In mijn gesprekken vaar ik op mijn sensitiviteit, erkende coachingsmethoden en mijn eigen ervaring als leidinggevende.

Aan de slag?

Coach Esther

gallery/portrait 2

Esther van der Zweep

Anderen over mij

Louise van Deth, directeur Aidsfonds: "Esther is een all round leidinggevende, aan wie ik elk team zou toevertrouwen. Ze kan uitstekend zakelijkheid en gevoel combineren en heeft een sterk ontwikkeld empathisch vermogen. Haar natuurlijke aanleg als coachend leider heeft ze professioneel doorontwikkeld. De combinatie van ''het al in je hebben'' en ''goed opgeleid'' maakt haar tot een meer dan goede coach."

 

Carolien: "Mijn traject bij Esther heb ik als een enorme eyeopener ervaren. Het is ontzettend fijn om samen met een betrokken, betrouwbaar en enthousiaste persoon aan je coachingsdoel te werken. Esther laat je zien waar je vastloopt en rijkt je handvaten aan waar je in de praktijk echt wat aan hebt. Daarbij weet ze je te motiveren om daadwerkelijk aan de slag te gaan."

hallo@coachesther.nl 

+31(0) 6 24 94 0611

LinkedIn